Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig?

Salgstræning


Salgstræning er for alle!

Arbejder du med salg og kundekontakt, og ønsker du at mestre simple teknikker og håndgribelige værktøjer, du aktivt kan bruge i din dagligdag som sælger? Jarolics Sales Consulting tilbyder salgstræning til alle faggrupper i salg- og servicebranchen gennem kurser, foredrag og coachingforløb.

Målrettet salgstræning til alle brancher

Udvikling er en uundværlig forudsætning for at skabe resultater, og derfor er proaktiv salgstræning en investering, der hurtigt betaler sig ind i værdi. For et kundemarked under konstant forandring stiller store krav til medarbejdernes evne til at navigere i en dynamisk og krævende virkelighed. Det gælder ikke mindst de medarbejdere, der arbejder med salg - et erhverv, der om nogen kræver viljekraft og gåpåmod.

Det kan dog være en udfordring at holde skruen i vandet, og selv de mest erfarne sælgere kan have behov for en sparringspartner, der kan presse dem til at følge med tiden og udleve deres fulde potentiale. Thomas Jarolics er lige netop den sparringspartner - en dedikeret medspiller, som stræber benhårdt efter at gøre dine målsætninger til virkelighed gennem salgstræning, 1-1 coaching og formidling af nødvendigheden i god service og godt salg.

Om Thomas Jarolics

Thomas Jarolics er stifter og ejer af Jarolics Sales Consulting og har arbejdet med salgstræning på fuld tid siden 2014. Han har dog mere end 10 års erfaring fra branchen, og han har gennem årene tilegnet sig en bred viden og en stor værktøjskasse indenfor sit felt. Erfaringen og glæden ved at skabe resultater for sine kunder førte til etableringen af Jarolics Sales Consulting, og siden da har Thomas holdt mere end 150 workshops og foredrag for virksomheder, sælgere og selvstændige fra flere forskellige brancher.

Derudover kender du måske Thomas Jarolics fra den populære podcast Hårnålens Værdi, som udkom i samarbejde med Berlingske. 

Som salgscoach stræber Thomas Jarolics efter at sprede viden gennem formidling af tidssvarende teorier og sin egen hands-on-erfaring, og i løbet af årene har han fungeret som coach for mange forskellige sælgere, iværksættere og andre erhvervsdrivende indenfor forskellige faggrupper.

Selv om kunderne har haft forskellige baggrunde og faglige områder, har de dog alle haft én ting til fælles: Behovet for konstant udvikling. Netop derfor egner Jarolics Sales Consultings løsninger sig til en bred vifte af erhverv og faggrupper. For alle virksomheder kan have gavn af konkrete værktøjer og motivation, der kan være med til at hæve succesraten.

Thomas Jarolics spidskompetencer er netop at få mennesker til at lykkes med at realisere deres målsætninger, og han er dygtig til at genkende målsætninger, der kan skabe en positiv udvikling. Og lige netop den evne er en vigtig forudsætning for hans arbejde med salgstræning og lignende mentor-, coaching- og sparringsforløb.

Salgstræning med fokus på universelle udfordringer i salgsbranchen

På Thomas Jarolics workshops bliver du udstyret med relevante og konkrete værktøjer, der styrker salgsprocessen og booster din selvtillid i dit virke som sælger. Her arbejder vi blandt andet med spørgeteknik og værdiskabelse med henblik på at opnå bedre resultater. I andre af forløbene fokuserer vi på lukkeværktøjer og samtalestruktur med henblik på afkortning af beslutningsprocessen. Endelig sætter vi i kurset “Den intelligente sælger” fokus på, hvordan en strategisk tilgang til salg kan lette processen.

Kurserne afholdes for flere deltagere ad gangen, men undervejs vil der også være 1-1 coaching og mulighed for at arbejde med dine individuelle udfordringer. Jarolics Sales Consultings salgskurser er opbygget som workshops med fokus på en række universelle problemstillinger i salg- og servicebranchen og er derfor sammensat som pakkeløsninger. Hvis din virksomhed har behov for skræddersyet salgstræning med fokus på konkrete udfordringer, kan kurserne dog også sammensættes præcis efter jeres behov.

Salgstræning
Træning af sælgere

Coaching: 1-1 sparring, der styrker dine salgsevner

Hvis du for alvor ønsker salgstræning, der tager udgangspunkt i dine konkrete målsætninger, udfordringer og behov, tilbyder Thomas Jarolics også individuel coaching.

Disse forløb vil altid blive skræddersyet til den enkelte kunde på baggrund af en grundig behovsanalyse og en vurdering af virksomhedens ydelser, medarbejdere og målsætninger. Dette knivskarpe fokus gør individuel coaching til en unik mulighed for dig, der gerne vil opnå større succes og hitrate. Coaching skaber optimale forudsætninger for at flytte på såvel de bløde som de hårde Key Performance Indicators og kan for alvor hjælpe til nye erkendelser - og dermed bedre resultater.

Du bestemmer selv omfanget af forløbet - effektiviteten og professionalismen vil dog altid være i højsædet, og du er altid sikret et forløb, der tager hensyn til dine unikke problemstillinger.

Foredrag - pust fornyet liv i dine sælgere

Sidst, men ikke mindst, afholder Thomas Jarolics også motiverende foredrag for virksomheder. Foredragene har til formål at inspirere til nye perspektiver, og med en afbalanceret blanding af humor og professionalisme sætter Thomas Jarolics fokus på en række af de udfordringer, du kan støde på i dit arbejde med salg og marketing. Samtidig bliver du som deltager udstyret med en håndfuld konkrete værktøjer, der kan forbedre dine egne præstationer.

Foredragene sætter først og fremmest tankerne i gang hos tilhørerne men kan også bruges som salgstræning, da deltagerne opnår større forståelse for relevante tendenser i salgsverdenen og deres egen faglige rolle - og det skaber dygtige og mere stabile sælgere.

Salgs træning

Personlig og professionel udvikling

Jarolics Sales Consulting tilbyder et udvalg af workshops og coachingforløb, som alle har til formål at motivere og inspirere til både personlig og professionel udvikling.

Jarolics Sales Consultings arbejde bygger på en vision om at hjælpe erhvervslivet til at skabe dygtige og engagerede sælgere med stor forståelse for deres branche.

Thomas Jarolics stræber efter at give branchen en vitaminindsprøjtning ved at skabe bevidste sælgere med forståelse og passion for deres fag. Missionen er ligeledes at forbedre respekten og motivationen i en branche, der i manges øjne er synonym med højt tempo og mistillid.

Vil du høre mere om salgstræning?

På baggrund af sin egen erfaring med salg og kundekontakt i salg- og servicebranchen tilbyder Thomas Jarolics salgstræning, der sætter skub i din udvikling, så du kan indfri dine mål og få succes.

Priserne på coaching, foredrag og workshops afhænger af lokation, antal deltagere og hvilken løsning, du ønsker.

Du kan læse mere om konkrete øvelser indenfor salgstræning her

Du er dog altid velkommen til at kontakte Jarolics Sales Consulting, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning eller et skræddersyet forløb inden for salgstræning eller coaching, eller hvis du vil have mere information om det enkelte produkt.

Ring på 50 52 90 40, eller skriv til Thomas - så ringer han dig op så hurtigt som muligt.

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu