Salg Workshop

Salgstræning og øvelser, der gør dig til en bedre sælger

I Jarolics Sales Consulting hjælper jeg mine kunder med at identificere målsætninger, der motiverer og skaber resultater. Hvis du vil vide mere om, hvordan jeg arbejder, kan du læse med i dette indlæg, hvor jeg fortæller lidt om salgstræning og øvelser, der kan være med til finpudse dine evner som sælger.

Salgstræning og øvelser, der sætter skub i din udvikling

Som salgscoach forsøger jeg altid at tilpasse min træning til den enkelte kunde – akkurat ligesom du, som sælger, må tilpasse dine produkter og salgsteknikker til den enkeltstående salgssituation. Derfor stræber jeg efter at udstyre kursisterne med håndgribelige værktøjer og teknikker, der sætter skub i såvel den personlige som professionelle udvikling.

1-1 sparring – knivskarpt fokus på dine udfordringer

Hvis du for alvor ønsker salgstræning og øvelser med fokus på dine udfordringer, vil du have glæde af 1-1 sparring. Her vil vi med afsæt i en behovsanalyse sammensætte et forløb, som tager hånd om de problemstillinger, du møder i din hverdag. Det sikrer en mere målrettet salgstræning, hvor vi kan arbejde med dine konkrete udfordringer.

Fokus på dine mål

Den salgstræning og de øvelser, jeg tilbyder som salgscoach, varierer fra kunde til kunde. Alle har dog til det fælles, at vi i forløbene stræber efter at realisere dine målsætninger og skabe udvikling. Det skaber sælgere med forståelse for deres erhverv og deres branche.

Vil du vide mere om salgstræning?

Hyppig og målrettet salgstræning er et must for enhver sælger – uanset hvor erfaren sælgeren er. For kundemarkedet ændrer sig konstant, og i en dynamisk virkelighed, hvor intet er, som det var i går, er det ligeledes vigtigt, at du stræber efter såvel personlig som professionel udvikling. Ønsker du at vide mere om salgstræning og øvelser, er du altid velkommen til at kontakte Jarolics Sales Consulting. Jeg fortæller gerne nærmere om mine kurser, metoder og øvelser.


Thomas Jarolics

Thomas Jarolics - Salgscoach

Thomas Jarolics er kendt fra podcasten “Hårnålens Værdi”, hvor han i samarbejde med Berlingske Business succesfuldt byttede sig fra en værdiløs hårnål til et eksklusivt Rolex ur. Han har derudover arbejdet professionelt med salgscoaching siden 2013 – bl.a. i Berlingske Media og TDC. Han driver nu virksomheden Jarolics Sales Consulting, hvor han hjælper virksomheder landet over med at forbedre deres salgstal og deres kundeservice. Han er derfor ikke bange for at kalde sig selv for salgsekspert.


Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social
×
Ring Thomas op
Menu