Workshop salg

Salgstræning i København

Er du sælger, og er du på udkig efter givende salgstræning i København og omegn? Hos Jarolics Sales Consulting tilbyder jeg salgstræning til alle brancher og faggrupper, som arbejder med salg og kundekontakt. Vil du blive bedre til at sælge, kan du læse med her og få en lille forsmag på nogle af de metoder, jeg benytter i mit arbejde som salgscoach.

Fokus på udvikling

Sælgere, frisører, håndværkere og kundeservicemedarbejdere har alle én ting til fælles: De arbejder med daglig kundekontakt. Ligeledes har alle disse faggrupper det til fælles, at de skal kunne omstille sig til et dynamisk marked i konstant forandring og har derfor brug for at udvikle sig løbende. Af samme årsag er fokus på evig udvikling grundlaget i mit arbejde som salgscoach – såvel personlig- som professionel udvikling.

Fokus på målsætninger

Hvis du vil rykke dig fagligt og personligt, er det afgørende, at du har noget at stræbe efter. Derfor består en stor del af mit arbejde i at identificere motiverende målsætninger, der sætter skub i udviklingen hos mine kunder – konkrete mål, der altså til dels fungerer som en gulerod og ikke mindst skaber bevidste sælgere med forståelse for deres fag og branche.

Balance mellem det praktiske og teoretiske

Selvfølgelig er erfaring alfa og omega, hvis du vil være god til salg og kundekontakt. Men dermed ikke sagt, at det teoretiske ikke har betydning. Derfor bestræber jeg mig på at kombinere og veksle mellem det teoretiske og praktiske. På samme måde arbejder jeg ligeledes, i min salgstræning, med både praktiske øvelser og universelle problemstillinger, som salgs- og servicemedarbejdere kan opleve i deres arbejde.

For dig betyder det, at jeg ikke kun fortæller dig, hvordan du i teorien eksempelvis behandler indvendinger, men også giver dig mulighed for at gøre det rent praktisk.

Vil du vide mere om salgstræning?

Hvis du vil høre mere om muligheden for salgstræning i København, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder både personlige forløb samt oplæg og workshops for større grupper.  Derudover sammensætter jeg også gerne et skræddersyet træningsforløb med fokus på lige netop de problemstillinger, du oplever i dit arbejde med salg.


Thomas Jarolics

Thomas Jarolics - Salgscoach

Thomas Jarolics er kendt fra podcasten “Hårnålens Værdi”, hvor han i samarbejde med Berlingske Business succesfuldt byttede sig fra en værdiløs hårnål til et eksklusivt Rolex ur. Han har derudover arbejdet professionelt med salgscoaching siden 2013 – bl.a. i Berlingske Media og TDC. Han driver nu virksomheden Jarolics Sales Consulting, hvor han hjælper virksomheder landet over med at forbedre deres salgstal og deres kundeservice. Han er derfor ikke bange for at kalde sig selv for salgsekspert.


Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social
×
Ring Thomas op
Menu