Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig?

Salgskursus


Arbejder din virksomhed med salg? Og ønsker I at inspirere jeres sælgere til at opnå bedre resultater? Så book et salgskursus med Jarolics Sales Consulting. Her arbejder vi med konkrete værktøjer, der tager udgangspunkt i jeres udfordringer og målsætninger, med det formål at skabe både personlig og professionel udvikling.

Ryk dig med et salgskursus med Thomas Jarolics

Bag Jarolics Sales Consulting står Thomas Jarolics - en mand med en vision om at skabe dygtige og engagerede sælgere med forståelse for deres branche og erhverv. Thomas’ mission er til at tage og føle på: At motivere sælgere og at skabe tillid og respekt i en branche med et blakket ry.

Thomas Jarolics har en klar ambition om at realisere sine kunders målsætninger gennem løsninger, der er dedikeret og udarbejdet specifikt til salgsbranchen. Det kan være gennem et salgskursus for en større gruppe sælgere eller gennem coachingforløb og personlige samtaler med enkelte sælgere - det afhænger helt af hvad, der er nødvendigt for, at den enkelte virksomhed kan udvikle sig og følge med det evigt foranderlige marked.

Thomas Jarolics har specialiseret sig i at identificere målsætninger, der kan inspirere og rykke mennesker. For det er først, når vi flytter os og ser tingene fra et andet perspektiv, at vi for alvor kan forbedre vores resultater. Og det er lige netop det nye perspektiv, som et salgskursus med Thomas Jarolics forsøger at skabe. Her lærer du som sælger at stræbe efter nye målsætninger og at udvikle dig på såvel det personlige som det professionelle plan.

Find dit kursus

Skab værdi for dine kunder

I kurset “Skab værdi for dine kunder” sætter vi for eksempel fokus på, hvordan du kan overføre værdien fra dine produkter eller ydelser til dine kunder. Med udgangspunkt i en vekslen mellem foredrag og 1-1 coaching får du finpudset din spørgeteknik og dine evner til at formidle værdien af dine produkter.

Den intelligente sælger

På kurset “Den intelligente sælger” sætter vi fokus på personlighed og smalltalk i forbindelse med salg. Vi belyser, hvordan de rette spørgsmål og den rette samtale kan afdække den enkelte kundes behov, så det bliver nemmere for dig at træffe de rigtige valg i salgsprocessen. Dette salgskursus henvender sig til alle sælgere, der ønsker en bedre forståelse for de strategiske aspekter af salgsprocessen.

The Closing Argument

“The Closing Argument” henvender sig til dig, der oplever udfordringer med lange beslutningsprocesser i forbindelse med dine salg. På dette salgskursus bliver du udstyret med konkrete værktøjer, der gør dig i stand til at lukke dine ordrer hurtigere. Undervejs arbejder vi desuden med målindfrielse og samtalestruktur med henblik på at afkorte beslutningsprocessen markant.

Salgskurser der skaber værdi

Et salgskursus må tage udgangspunkt i din virksomheds behov, hvis det skal være lønsomt. Derfor tilbyder Thomas Jarolics forskellige løsninger indenfor salgstræning, afhængigt af hvad der skal til for, at lige netop din virksomhed kan skabe resultater og nå jeres målsætninger. Et salgskursus kan skræddersyes til den enkelte virksomhed, men de fleste vil dog have stor gavn af at vælge en af Jarolics Sales Consultings populære pakkeløsninger.

Alle kurserne er opbygget som workshops af 2-4 dages varighed og veksler løbende mellem teori og praksis. Vi arbejder målrettet og fokuseret med at forbedre dine resultater, og du vil blive udstyret med håndgribelige værktøjer, som du aktivt kan gå ud og bruge i din hverdag.

jarolics
jarolics

Hvor der er vilje, er der vej

I teorien kan alle sammenstrikke et salgskursus, og udbuddene er da også utallige. Desværre fokuserer mange kurser udelukkende på egentlig salgstræning i stedet for at arbejde med kursisternes bevidsthed som sælgere - en bevidsthed, som er alfa og omega for at kunne bevare gnisten og navigere i en branche, der stiller store krav til omstillingsparatheden. Bevidstheden om din egen rolle som sælger er nemlig et uundværligt grundlag, hvis du skal kunne opretholde din drivkraft.

Men aha-oplevelser og nye perspektiver er dog mindst lige så vigtige. Og dem brænder Thomas Jarolics for at skabe hos kunderne. I sin tid indså han selv, hvor vigtig god coaching og ledelse er for trivslen og evnen til at skabe resultater. Den åbenbaring skabte fundamentet for hans egen passion for at coache og vejlede sælgere indenfor salg- og servicebranchen.

Skal der sættes skub i jeres udvikling?

Thomas Jarolics skaber personlig og professionel udvikling, og med sin alsidige baggrund, sin store erfaring og sine ambitioner om at virkeliggøre sine kunders målsætninger tilbyder han resultatorienteret salgstræning til en dynamisk branche under konstant udvikling. Gennem salgskurser, coaching og foredrag skaber han bevidste sælgere, der stræber efter at opnå resultater og dygtiggøre sig inden for deres fag.

Skriv eller ring, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et salgskursus, eller hvis du ønsker at vide mere om Jarolics Sales Consultings løsninger. Et salgskursus eller et coachingforløb kan tage udgangspunkt i 1-1 sparring eller tilrettelægges til større grupper. Sammen sætter vi skub i jeres udvikling.

jarolics

Om Thomas Jarolics

Thomas har selv 10 års erfaring med salg og har gennem årene tilegnet sig en bred viden og unikke erfaringer indenfor sit fag. Siden 2014 har han fungeret som salgscoach på fuld tid og har undervejs været i kontakt med mere end 400 mennesker i forbindelse med sit arbejde - lige fra sælgere og iværksættere, over frisører til direktører.

Thomas Jarolics har i sit virke som salgscoach gjort discipliner som coaching, foredrag, mentoring og sparring til sine absolutte kernekompetencer. Og selv om det først og fremmest er hans erfaring, der har bidraget til hans høje faglighed, er hans ukuelige gåpåmod, dedikation og viljestyrke en mindst lige så afgørende faktorer.

Det er den samme drevne natur, der har været udgangspunktet for podcasten “Hårnålens værdi”. Her forsøger Thomas over seriens 20 afsnit at forvandle en mere eller mindre værdiløs hårnål til et Rolex-ur gennem forskellige byttehandler.

Pointen med podcasten er at demonstrere, at der er en kunde og et behov til ethvert produkt - hvor der er vilje, er der vej. Og det er netop den indstilling, som et salgskursus med Thomas Jarolics sætter fokus på. Viljens magt er stærk, men det kræver motivation at omsætte vilje til synlige resultater. Som salgscoach er Thomas den sparringspartner og motiverende kraft, der skal udstyre dig med gåpåmod til at holde hovedet oven vande - selv når forhindringerne kan synes uoverskuelige.

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu