Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig?

Om Jarolics Sales Consulting

Om mig og mit arbejde som salgscoach

Jeg har arbejdet med salg og coaching siden 2010. Siden min start i Alm. Brand har jeg arbejdet som salgscoach hos både TDC og senest Berlingske Media, inden jeg valgte at dedikere al min tid til Jarolics Sales Consulting.

I Berlingske Media havde jeg ansvar for onboarding og udvikling af salgsmedarbejdere, hvor jeg gennem foredrag, workshops og coaching fokuserede på motivation og udvikling. Derudover var det mit ansvar at udvikle kundeservicemedarbejdere med fokus på den den gode salgs- og serviceoplevelse.

Jeg er ophavsmand til podcasten Hårnålens Værdi der blev lavet i samarbejde med Berlingske Business, hvor jeg succesfuldt byttede mig fra en værdiløs hårnål til et eksklusivt Rolex ur. Dette gjorde jeg blandt andet i et forsøg på at vise folk, at hvis man sætter sig noget for, så kan selv det mest latterlige blive til virkelighed. Udover at være en spændende oplevelse, fik jeg også lov til at møde en masse spændende mennesker og virksomheder, hvor jeg, den dag i dag, stadig arbejder med flere af dem.

Derfor forsøger jeg også at inspirere folk der arbejder med salg og kundeservice, til at blive bedre inden for deres felt. Dette sker via mit inspirationsunivers, hvor jeg deler ud af de bedste råd, jeg har samlet op gennem tiden som salgscoach.

Hvorfor vælge mig?

Jeg har en skarp sans for at udvikle medarbejdere med over 100 foredrag, salgscoaching af over 500 personer og en lang række workshops i danske og tyske virksomheder.

I min virksomhed Jarolics Sales Consulting hjælper jeg, først og fremmest, virksomheder og medarbejdere med at udvikle sig til nye højder inden for salg og service. Jeg går ikke ind og piller ved strategier og selve produktet, men hjælper jer med at blive bedre til eksekvering og kommer med anbefalinger til, hvordan I når jeres mål. Dette sker gennem foredrag, kurser og coachingforløb. For at forbedre sig i arbejdet med salg, er det vigtigt at træde et skridt væk og være bevidst om den rolle, man har i salgssituationen. Her fungerer jeg som sparringspartner, hvor jeg med et skarpt fokus omsætter psykologiske principper til konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit salgsarbejde.

Hvad tilbyder jeg?

 • Salgskurser
 • Salgstræning
 • Foredrag
 • Kurser i mersalg
 • Salgscoaching

En masse flotte ord er én ting, men hvad siger folk der tidligere har arbejdet med mig? Det kan du læse mere om under anbefalinger.

Min baggrund

Her kan du læse om mine uddannelser og hvad jeg har beskæftiget mig med indtil nu. Grundlæggende har jeg hele tiden haft med mennesker og deres udvikling at gøre, hvilket er en stor interesse for mig. Jeg er udpræget bognørd, hvorfor jeg også læser mange fagbøger omkring disse emner.

Uddannelser og kurser

 • Salgsleder uddannelse

  NLP Business Coach

  Enneagram kursus

  Socialpsykologi kursus

  Forandringsledelse kursus

  Præsentationsteknik kursus

 • Jarolics Sales Consulting
  Jeg startede virksomheden i 2016. I løbet af 2017 arbejdede jeg med en masse spændende kunder og lavede - i samarbejde med Berlingske Business - podcasten Hårnålens Værdi, hvor jeg byttede mig fra en værdiløs hårnål til et Rolex ur gennem 12 byttehandler. I april 2018 gik jeg fuldtid i virksomheden. 

 • Berlingske Media
  Blev ansat som salgscoach hos Berlingske Januar 2015 – ansvar af onboarding af alle sælgere og videreudvikling af eksisterende medarbejdere via coaching, foredrag og eget sammensatte salgsakademi, ansvar for udvikling af kunderservice medarbejdere med fokus på den gode service og salgsoplevelse.

 • TDC
  November 2012 TDC som sælger og coach
  Fuldtid som salgscoach i august 2014 – oplæring af medarbejder og coaching af eksisterende medarbejdere.

 • Militæret
  Tog i militæret, der pressede mig til at udvikle mig og satte tanker i gang, at udvikling, salg og mennesker er det, jeg er interesseret i.

 • Alm. Brand
  Startede i almindelig brand som mødebooker i 2010 – var der fuldtid/deltid i 2 ½

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

 • Adresse
  Jarolics Sales Consulting
  Polensgade 10, 2. th.
  2300 København S
 • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu