Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig?

Kurser i mersalg


Har du daglig kundekontakt, og ønsker du at mestre teknikker, der kan booste dit salg? Jarolics Sales Consulting tilbyder skræddersyede kurser i mersalg til alle brancher og faggrupper – lige fra sælgeren til håndværkeren eller frisøren.

Løsninger, der booster dit mersalg

Jarolics Sales Consulting er en enmandshær inden for salgstræning bestående af Thomas Jarolics – en dedikeret salgscoach med en vision om at skabe dygtige sælgere med forståelse for deres branche og deres kunder.

Thomas har selv en baggrund inden for salg og har mere end 10 års erfaring på sit felt. I løbet af sin tid i branchen har han tilegnet sig stor viden og en bred værktøjskasse inden for salg og mersalg. Ikke mindst har Thomas specialiseret sig i at sætte sig ind i sine kunders behov og at identificere målsætninger, der skaber professionel og personlig udvikling. Dermed er du sikret et samarbejde med en engageret coach, der stræber benhårdt efter at skabe resultater, når du samarbejder med Thomas.

Jarolics Sales Consultings løsninger inden for mersalg henvender sig hovedsageligt til sælgere, butiksansatte og lignende faggruper, der har salg som deres kerneydelse. Men løsningerne er dog lige så velegnende til håndværkere og andre faggrupper, som arbejder med face to face-kundekontakt og gerne vil blive bedre til at sælge deres ydelser.

1-1 coaching og workshops i mersalg

Jarolics Sales Consulting tilbyder forskellige løsninger, der kan gøre dig bedre til mersalg. De har dog alle til fælles, at de har til formål at udstyre deltagerne med simple og konkrete teknikker, som de aktivt kan gå ud og bruge i deres arbejde med salg og kundekontakt.

Kurserne i mersalg kan afholdes som workshops med flere deltagere, hvor der dog også vil være plads til at arbejde med den enkelte deltagers personlige udfordringer med salg og mersalg. Ønsker du et knivskarpt fokus på dine problemstillinger, tilbyder Jarolics Sales Consulting også 1-1 coaching. Her sammensætter han et skræddersyet forløb, der udstyrer dig med personlige værktøjer, som kan give dig bedre forståelse for, hvordan du kan skabe mersalg i lige netop din branche.

Vil du vide mere om træning i mersalg?

Kontakt Jarolics Sales Consulting via kontaktformularen eller ved at ringe på 50 52 90 40, hvis du ønsker at finpudse dine evner inden for mersalg eller ønsker at høre mere om de enkelte løsninger. Priserne varierer afhængig af lokation og hvilken løsning, du vælger, men du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu