Hårnålens værdi

Hårnålens værdi

Thomas Jarolics er ikke bleg for at tage en udfordring op. Men er det bare noget vi siger? Et glimrende eksempel er podcasten ’Hårnålens værdi’, hvor Thomas Jarolics’ gåpåmod, salgsteknikker og uovertruffen viljestyrke bliver sat på spil.

”Man kan, hvad man vil”

- og det vil Thomas vise med denne podcast, hvor selv en værdiløs hårnål kan blive det stærkeste produkt, hvis man blot er kreativ nok. Det handler i bund og grund om at finde værdien og den rigtige kunde til ethvert produkt – intet mindre end det.

Men hvad handler podcasten egentlig om?

Denne podcastserie tager lytterne med på en rejse, hvor det ultimative mål er at bytte sig til tops gennem mødet med spændende personligheder, produkter og salgsteknikker. En rejse, der slår vejen forbi blomsterhandlere, restaurant-giganter og rejseselskaber. Alt for at opnå ét mål; at bytte sig fra en næsten værdiløs hårnål til et eksklusivt Rolex-ur med de simple grundregler, at pengepungen aldrig må trækkes op ad lommen, og byttehandlerne altid skal stige i værdi.

En umulig opgave? Bedøm selv her, hvor du kan lytte til podcast-serien, der består af i alt 20 afsnit. Berlingske Business har ligeledes fulgt Thomas’ udfordring tæt, hvilket du kan læse om her.

Thomas laver her en podcast som handler om et genialt koncept - at forvandle en simpel hårnål til så stor en værdi som muligt. Podcasten giver en masse ting til eftertanke, blandt andet hvad charme og medmenneskelig kan gøre ved selv de mest skøre projekter. Podcasten blander gode salgstrick og humor, og giver maks underholdning fra start til slut! Kan varmt anbefales!
- Jim J.
jarolics

"Jeg vil gerne bevise, at ved at sætte sig for noget, så kan selv det mest latterlige blive til noget stort. Det er ikke smukt sagt, men noget så simpelt som en hårnål kan lige pludselig blive til værdi. Det er vigtigt at bevise, fordi folk har brug for at få troen på, at de selv kan. Hvis jeg kan få et Rolex ud af en hårnål, så kan det inspirere andre til at følge deres ideer"

- Thomas Jarolics

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu