Vil du vide hvad jeg kan gøre for dig?

Foredrag

Foredrag er for dig, der har brug for at puste nyt liv i et team, der mangler motivation i det daglige. De er skabt til at inspirere kursisterne til forhøjet energi ved at give et godt grin, sætte tankerne i gang samtidig med, at de får håndgribelige værktøjer til at forbedre egne præstationen. Priserne afhænger af lokation, deltagerantal og hvilken pakkeløsning, der ønskes. Send gerne en mail eller ring for et uforpligtende tilbud og mere information om de enkelte foredrag.

Følgende foredrag tilbydes:
jarolics

Hårnålens værdi

Dette foredrag sætter fokus på drømme, ambitioner og dét at gå fra tanke til udførsel. Foredragets omdrejningspunkt vil primært være hårdt arbejde, salg, marketing, planlægning og motivation.
jarolics

Helt ærlig, er du sælger?

Har I medarbejdere, der brokker sig over leads, produktet eller værdien? Så er dette foredrag som skræddersyet til at give jeres sælgere et spark i røven. Foredraget vil fokusere på at give sælgere en forståelse for, hvad salgsarbejdet egentlig kræver, så de kan blive bedre til at håndtere op- og nedture og i sidste ende blive dygtige og stabile sælgere. Foredraget tager fat i relevante tendenser fra salgsverdenen og runder emner som motivation, målindfrielse og personlig udvikling.
jarolics

Salg og service – service og salg

Dette foredrag tager fat i kunsten at yde en god service – når service og salg hænger sammen. Det handler om historier fra det virkelige liv, hvor Thomas Jarolics’ erfaringer fra alt fra kundeserviceafdelinger til restaurationsbranchen vil blive sat i spil. Dette kursus er egnet til forbedring af kundeservice, fastholdelse af medarbejdere og udvikling af sælgere, der har gavn af et bedre indblik i, hvad god service og gode salg egentlig kræver.

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu