Anbefalinger

Her kan du se, hvad andre siger om mit arbejde. Jeg har arbejdet med mange forskellige mennesker og virksomheder gennem tiden, som hver i sær har givet nogle fantastiske oplevelser. 

jarolics

Vi i Too Good To Gos danske salgsteam havde fornøjelse af at have Thomas på besøg i tre dage.

Thomas havde allerede på forhånd været på besøg for at møde sælgerteamet, og på baggrund af dette havde han tilrettelagt et program, som havde stort fokus på behovene lige netop for vores team.

Selve programmet var meget nede på jorden, vi havde en super god dialog hele vejen igennem, og der blev lyttet og tilpasset hele tiden fra Thomas' side ift. spørgsmål og feedback fra deltagerne.

Helt konkret har vi også fået udarbejdet dokumenter til fremtidig brug i teamet, og generelt fik Thomas sat et stærkt aftryk i forhold til hvad salg kan bidrage med, og hvordan man skal gribe det an.

Herfra kan vi stærkt anbefale Thomas Jarolics og hans nede-på-jorden tilgang.

Gøkhan Kavak
Salgschef Too Good To Go, Danmark

jarolics

Thomas hat unser Sales Team mit einem innovativem, strukturiertem und erfrischendem Schulungssystem geschult. Dabei lag der Fokus auf der Sales Technik, der Prozess Optimierung und der Motivation. Der Mehrwert war bereits nach wenigen Tagen spürbar.

Thomas' Coaching ist sehr zu empfehlen!

Marco Preis 
Head of Sales bei Zenjob GmbH 

 

jarolics

Thomas er en meget nærværende og passioneret coach, som virkelig sætter sig ind i ens virksomhed, for at kunne give den bedst mulige coaching. 

Vi oplevede på en 2 mdr. periode og 4 sessioner, at vores Basket Size blev øget med 6,5 %.

Vores salgs - og serviceniveau blev forbedret, da vores ledere fik nogle håndgribelige værktøjer, til at forbedre deres forretning. 

Jeg/vi vil til enhver tid anbefale Thomas, da du som virksomhed får en professionel og kompetent rådgivning. Vi følte meget, at rådgivningen foregik på “vores” niveau - den blev ydet i det forum og med det mål, som vores ledere har brug for. 

Kim Juul 
Driftsdirektør og Partner hos Grillen Burgerbar

jarolics

Vi har hos Sticks’n’Sushi benyttet os af Thomas’ egenskaber i vores Sales & Service-afdeling. Thomas har været god til at sætte sig ind i afdelingens fokusområder og indarbejdet dem i vores workshop. Det har gjort det nemmere for medarbejderne at overføre teori til praksis. 

Thomas var god til at benytte eksempler fra vores daglige kommunikation med gæster til at forklare, hvordan vi kan forbedre hver samtale og samtidig have fokus på at øge salget.  

Vores tid med Thomas bestod af en fælles workshop, hvilket gjorde, at vi som afdeling var fælles om projektet, og alle kunne arbejde i samme retning. Vi afsluttede vores forløb med individuelle coachingsamtaler, der har givet hver enkelt medarbejder nye fokuspunkter og egne mål.

Resultatet af denne workshop har bl.a. skabt et øget salg over telefon i Sales & Service-afdelingen.

Jeg vil varmt anbefale Thomas Jarolics til dig ønsker at få bedre kendskab til hvordan I bliver bedre til at sælge til præcis Jeres målgruppe. 

Martine Jacobsen
Sticks’n’Sushi 

jarolics

Jeg tog kontakt til Thomas Jarolics, da jeg havde behov for en skræddersyet workshop til min medarbejdere, der både indeholdte teori og praksis. Thomas leverede en løsning, hvor han præsenterede teorier, der let kan konverteres til praksis på telefonen, små workshops samt coaching på telefonen. Thomas løste disse elementer til perfektion og formåede samtidig at skabe et fortroligt rum og trygt forhold til mine medarbejdere, der åbnede op for ham omkring deres udfordringer - både på tomandshånd, men også i plenum.  

Samarbejdet strakte sig over 4 sessioner, hvor Thomas blev en aktiv del af dagligdagen og mine medarbejdere har været rigtig glade for samarbejdet med ham. De har alle fået håndgribelige værktøjer, som de bruger hver dag og refererer til. Jeg kan mærke, at de alle har udviklet sig positivt og deres niveau er højnet.

Jeg giver Thomas mine varmeste anbefalinger og vil gøre brug af Jarolics Sales Consulting til enhver tid.

Stina Bach
Head of Customer Success hos SpotOn Marketing.

 

jarolics

Du er ikke i tvivl, når du arbejder med folk, der har lidenskab og er blevet ét med deres job. Det skinner virkelig igennem, når man taler om Thomas. Han er en yderst talentfuld person, som jeg havde et fantastisk samarbejde med i salgsledelsen, i Berlingske Media. Ofte møder du salgsfolk, der er teoretiske stærke, men mangler praktisk gennemførelse eller omvendt, men Thomas er en fremragende leder, der kan lære alle at sælge.

Udover at have utrolige værktøjer er Thomas også en meget vellidt person, der bringer glæde og latter sammen med ham, hvor end han er. Jeg kan helt klart anbefale Thomas, hvis du vil have en person, der ved hvordan man får tingene gjort, har en win-it-all-indstilling og tager stort ansvar og lykkes med sine ting.

Martin Jensen, Co-founder af Superb.

jarolics

Thomas Jarolics er særdeles godt og inspirerende selskab som foredragsholder. Med sin gode energi og motiverende tilgang har Thomas deltagernes opmærksomhed. Vi har haft fornøjelsen at høre Thomas fortælle om Hårnålens værdi. Et helt igennem imponerende forløb – og han efterlader følelsen af, at man kan hvad man vil.

Gitte Buk Didriksen, Kommunikationschef hos Fynsk Erhverv

jarolics

Netværket Junior Chamber International Amager havde fornøjelsen af at kunne byde vores medlemmer velkommen til en aften i selskab med Thomas Jarolics. Thomas underholdte os med sin stærkt inspirerende beretning om ”hårnålens værdi”, og vi blev personligt udfordret til at tage action på de gode ideer, vi alle går og får. Thomas er en virkelig dygtig ung mand! Ikke blot har han vist, at han kan skabe resultater og nå ekstraordinære mål - han er også fantastisk til at fange sit publikum og være meget nærværende! Utroligt for en mand i den alder! Vi kan kun anbefale ham!

Benjamin Rathcke, Formand hos JCI Amager

 

Vi afholder hvert år workshops for medarbejderne på Danmarks bedste Møde- & Konferencsteder, og i år havde vi fornøjelsen af et indslag med Thomas Jarolics. Thomas formåede at fange interessen hos både nye og garvede salgspersoner og fik velkendte salgsteknikker præsenteret med en ny vinkel. Derudover var Thomas fleksibel og super god til at tilpasse sit oplæg til den feedback vi fik. Inspirerende, engageret og underholdende.

Mette Petterson, Projektledelse og forretningsudvikling hos Danske Konference Centre.

Bliv ringet op

Skal jeg sætte skub i jeres udvikling - så send en besked, og jeg ringer jer op.

Jarolics Sales Consulting

  • Adresse
    Jarolics Sales Consulting
    Polensgade 10, 2. th.
    2300 København S
  • Social

Grundet COVID-19 foregår al træning online.

Kontakt mig for at få en skræddersyet online løsning til dig eller dine sælgere.

×
Ring Thomas op
Menu